Ведучий ТСН Святослав Гринчук пояснив, чому у їх з дружиною Христиною дочки таке незвичайне ім’я

Святослав Гринчук, відомий ведучий української новинної служби ТСН, здивував публіку ім'ям своєї маленької дочки.

Свою дівчинку батьки назвали Дзвінка. Незважаючи на те, що ім’я однозначно дуже красиве, його сенс був не до кінця зрозумілий не тільки російськомовним українцям, а й усім, для кого воно здається незвичним. Адже так називають дітей тільки в одній частині країни – в Галичині!

Таке ж становище речей підтвердив сам Святослав – він згоден з тим, що ім’я «Дзвінка» поширене тільки в західній частині України, але для Львова (його і дружини рідного міста) воно зовсім типово. Таке дзвінке в прямому сенсі слова ім’я вони підбирали разом з Христиною і повністю ним задоволені, адже воно відмінно підходить до характеру невгамовної дочки.

Святослав Гринчук з донькою
Святослав Гринчук з донькою

Проте, питань і уточнень від колег зі столиці досить – вони цікавляться, чи є аналоги в інших мовах, пропонуючи щось в стилі «Дзвіночок» або «Дзвіночок». Але батьки наполягають на своєму – їх дочка саме Дзвінка, навіть в російській мові. Сам Гринчук розповідає, що був здивований такою увагою – в своє дитинство він знав більше Дзвінок, ніж Артемов або Алексєєв.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.