“Холостячка” 2 сезон 7 випуск: хто покинув проект

У п'ятницю, 29 жовтня, на телеканалі СТБ показали сьомий випуск другого сезону проекту "Холостячка".

Для тих, хто стежить за цим проектом, не буде здивуванням, що головна героїня Злати Огневич має фаворити, і тих, кого вона в першу чергу ставить на виліт. І лише вчинки учасників, а також їхнє ставлення, відкритість та чесність можуть стати вирішальними чинниками, щоб холостячка змінила свої погляди.

На жаль, цього тижня не пощастило одному. З найбільш невідповідним, з погляду Злати, чоловіком, вона попрощалася. Хто це був?

Хто пішов у 7 випуску – 2 сезон “Холостячка”

Нагадаємо, що минулого тижня у шостому випуску Злата Огневич “виставила” з проекту одразу трьох чоловіків. Двоє вибули, бо Злата не бачила з ними спільного майбутнього, а ще з одним попрощалася, адже дізналася, що він одружений. З’ясувалося, що через карантин чоловік не зміг розлучитися, а це суперечить правилам телешоу.

Після “гарячого” шостого випуску у сьомому Злата вирішила не рвати собі душу рішеннями, та попрощалася в Одесі лише з одним учасником.

Не зміг довести щирість своїх почуттів та намірів Роман Васильєв.

Хто пішов у 7 випуску - 2 сезон "Холостячка"
Хто пішов у 7 випуску – 2 сезон “Холостячка”

Злата не раз розповідала, що хотіла б знайти чоловіка, який не тільки прийме та підтримає її надто активний спосіб життя, але ще й буде чуттєвим, ніжним, чуйним, добрим. Однак усвідомлюватиме, що люди можуть мати свої недоліки.

Роман Васильєв, на думку Злати, намагається здаватися ідеальним і чекає на відповідь цієї “ідеальності” від інших. Остаточно Злата зрозуміла, що Роман Васильєв їй не пара, під час побачення на конях, коли через страх вона не хотіла сідати в сідло коня.

“Я зовсім не ідеальна і ніколи такої не буду. Вибач, у мене немає для тебе троянди. Ти сьогодні їдеш додому”, – резюмувала своє спілкування з Романом співачка та холостячка Злата Огневич.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.