Ольга Харлан і Дікусар захворіли на коронавірус і не вийшли на паркет “Танців із зірками” в 9 ефірі

Зважаючи на пандемію коронавірусу, шоу "Танці з зірками" передбачає, що учасники можуть взяти собі "імунітет".

“Імунітет” є для кожної пари. Пара має право взяти його один раз за весь сезон і не більше ніж на один тиждень. Причина для цього має бути поважною. Наприклад, хвороба.

На жаль, у дев’ятому прямому ефірі шоу “Танці з зірками” імунітетом довелося скористатися парі Дмитра Дікусара та Ольги Харлан. Партнери по паркету захворіли на коронавірус.

Імунітет передбачає, що під час поточного прямого ефіру за пару не голосуватимуть, і наступного ефіру вони пройдуть автоматично. Однак якщо до наступного прямого ефіру пара не зможе відновити своє здоров’я та повернутися до репетицій, то їм доведеться покинути проект — на пару чекає дискваліфікація. Такі правила. У 2020 році під час сезону “Танців із зірками” так залишили проект Олег Винник та Олена Шоптенко. У партнерів був коронавірус і вони не змогли швидко одужати.

Після дискваліфікації юрби фанатів вимагали повернення артистів, і творці проекту навіть зважилися змінити правила, виходячи з такого великого запиту глядачів. Але Олег Винник не зміг ухвалити цю пропозицію.

Проте Ольга Харлан та Дмитро Жук (партнер, який заміняв Дикусара на час його хвороби) змогли порепетирувати до того, як у Ольги виявили коронавірус. І відеозапис з репетицій “без прикрас та гриму” показали у прямому ефірі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.