Хто залишив “МастерШеф. Битва сезонів” у 3 випуску від 3.09.2022: який учасник не впорався з битвою чорних

Цієї суботи пройшла третя битва за звання найкращого з найкращих у кулінарному шоу "МастерШеф. Битва сезонів". Хто з дев'яти штрафників не впорався із завданням та залишив шоу?

На учасників чекали знайомі, і в той же час, оновлені завдання. Потрібно було приготувати найменший та найбільший варіант страви. Також учасники пригощали суддів запліснявілими равіолі та лазаньєю. У сезоні легенд навіть звичні завдання перетворюються на ускладнені.
У третьому випуску “МастерШеф. Битва сезонів” фінальна битва чорних виявилася не під силу одному з учасників. За місце під сонцем боролися 9 кандидатів на виліт. Їхня доля багато в чому залежала від колег у білих фартухах на балконі та від дитячої гри “Крокодил”. У битві чорних штрафників чекала картка з назвою страви та інгредієнтами.

Хто вибув із "МайстерШеф. Битва сезонів" 3.09.2022
Хто вибув із “МастерШеф. Битва сезонів” 3.09.2022

Вони мали показати кожен продукт без слів. Але проблема ось у чому: якщо білі протягом хвилини вгадають інгредієнт, учасник зможе його отримати. Якщо учасник на балконі не вгадує продукт, чорному дістанеться останній названий інгредієнт, навіть якщо він не підходить. Легендарна кухня не вибачає помилок. За підсумками битви чорних фартухів проект “МастерШеф. Битва сезонів” 3 випуск від 03.09.2022. залишив Шева – Дмитро Шевченко.

Глядачі залишають свої найкращі побажання для учасника:

  • Дуже крутий чол, респект.
  • Кращий!
  • Шева на стилі.
  • Нарешті ви таки почали знову працювати. Я як останній випуск подивилася, який був ще на початку війни, так усю цю годину чекала на нові випуски. Почала навіть переглядати минулі сезони. Так хотілося нарешті продовжити перегляд цього сезону. З нетерпінням чекаю, коли будуть нові випуски. Все буде Україна.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.