Зірка серіалу “Глухар” стріляв у голову актора Сергія Жигунова

Сергій Жигунов в соціальних мережах розмістив фотографію з пораненням в лобі.

Зірка серіалу “Моя прекрасна няня” Сергій Жигунов поділився знімком зі зйомок нового фільму, які проходять в Підмосков’ї. Колегою Жигунова по кадру став актор “Глухаря” Максим Аверін. Саме він “застосував табельну зброю” до свого партнера по кіно.

“У День Військово-морського флоту артист Аверін стріляв в мене з табельної зброї. Влучив”, повідомив 57-річний Сергій у своєму особистому акаунті в соцмережі Instagram.

Фото: Instagram/zhigunov_sergey
Фото: Instagram/zhigunov_sergey

Зрозуміло, дана публікація була жартівливою, а рана на лобі — всього лише результат нещасного випадку.

Пізніше Сергій пояснив, що зараз тривають зйомки серіалу “Горюнов”. У списку реквізиту багато зброї, тому в перерві між сценами актори, як діти, можуть пожартувати і подуріти.

“Я сильно вдарився об камеру, яка висіла на операторському крані. Я швидко біг по майданчику — треба було знімати щось — і сильно вдарився головою об цю штуку. Ну і пожартував”, пояснив свою публікацію Сергій Жигунов.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!