Як виглядає дружина і син Сулейман з “Величного століття”: актор Халіт Ергенч поділився фото

Халіт Ергенч зміг підкорити серця мільйонів телезрітельніц. Але його змогла закохати в себе тільки одна віддана жінка. Дивіться далі, як виглядає кохана дружина і син султана Сулеймана.

Халіт Ергенч – справжня легенда з Туреччини. Він став одним з найпопулярніших акторів не тільки у себе на батьківщині, але і в багатьох країнах Східної Європи. При цьому в своїй найвідомішій ролі він втілив одного з найзнаменитіших діячів Туреччини – султана Сулеймана.

Навколо цієї персони крутяться і понині сотні легенд і переказів, втім, подібне можна сказати і про героїв серіалу “Чудовий вік”, які передали всю атмосферу Туреччини Середньовіччя.

Сулейману “в реальності”, Халіт Ергенч, на сьогоднішній день 50 років. Він уже 11 років одружений на актрисі Бергюзар Корель, а в 2010 році у пари з’явився син Алі.

Халит Эргенч с женой и сыном
Халіт Ергенч з дружиною і сином

У березні 2020 року любляча дружина подарувала акторові другого сина. Ім’я малюка поки що не розголошують, а в пресі ще не з’являлися фотографії новонародженого. Але щасливі батьки продовжують приймати вітання на свою адресу.

 

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!