Горбунов зробив пропозицію Тіні Кароль прямо в ефірі “Танців з зірками” – чи прийняла вона запрошення?

Поки зірки і їх партнери-хореографи в поті чола тренуються і виступають на паркеті, телеведучі проекту Юрій Горбунов та Тіна Кароль тримають за них кулачки.

Але сьогодні Юрій Горбунов зважився на відчайдушний крок – в наступному сезоні проекту він хоче вийти на паркет вже в якості учасника.

Тіна Кароль і Юрій Горбунов на "Танцях з зірками" 25 жовтня 2020
Тіна Кароль і Юрій Горбунов на “Танцях з зірками” 25 жовтня 2020

І він вже почав підшукувати собі пару. Природно, вибір припав на пишногруду колегу Тіну Кароль, тим більше, Тіна зараз одна, і вийти з Юрою на паркет їй ніхто не завадить.

А чи знає Катя Осадча про те, що Юра Горбунов підкочував до Тіни Кароль?

Тіна Кароль і його дружина Катя Осадча
Тіна Кароль і його дружина Катя Осадча

“Тіночка, ось ми з тобою дивимося на пари, а чи не хочеться тобі в наступному сезоні вийти, попотіти, випробувати це? Самба, ча-ча-ча, румба, пасадобль, а? “, – запитав у своєї колеги Тіни Кароль Юрій Горбунов. Тіна заперечувати пропозиції не стала, але і не погодилася. Заінтригувала лише тим, що вона вже бере участь в проекті “Маскарад “, який можна подивитися на 1 + 1 в суботу.

Нагадаємо, вже половина сезону “Танці з зірками ” пройдена. За цей час проект покинули 50% пар. Дві з них дискваліфікували через хворобу. За правилами цього сезону, одна пара максимум один раз може пропустити прямий ефір. Олег Винник та Олена Шоптенко вилетіли першими – вони не прийшли і на другий ефір. А на позаминулому прямому ефірі проект покинули Позитив і Юлія Сахневич.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.