(Фото) Максим Галкін на вечірці не зміг стримати почуттів до Алли Пугачової: дав своїм губам волю по повній

Днями Максим Галкін закотив пишну вечірку на честь свого Дня народження. Не обійшлося без епатажних ситуацій.

В пару Максима Галкіна і Алли Пугачової довго не вірили, мовляв як це молодий пародист, якому ще гуляти і гуляти взяв за дружину більш, ніж зрілу співачку.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Але любов не знає ні віку, ні будь-яких інших кордонів. Подружжя щасливо живуть в своєму замку і вже 8-й рік виховують діток: крихту Лізу і красеня Гаррі.

Ну, а що б ні в кого не залишилося сумнівів у правдивості відносин і любові у пари, Максим Галкін публічно поцілував свою любу. Все сталося під час святкування 45-річчя артиста.

Максим Галкін поцілував Аллу Пугачову

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.