(Фото) Андрій Данилко вийшов з тіні і вперше показав дитини: “Син “. Хто мама хлопчика?

Андрій Данилко не любить розповідати про своє особисте життя. Легендарний артист показав дуже цікаве фото, яке все розставило по місцях.

Андрій Данилко багато років поспіль був відомий під псевдонімом Веріка Сердючки. Цей образ назавжди укоренився в життя зірки і допоміг стати справжнім улюбленцем українців.

Вєрку Сердючку 30 років
Вірка Сердючка

Цікаво, що Сердючка стала настільки успішним проектом, що Андрію навіть не довелося вигадувати нові амплуа, щоб утримувати популярність. На честь 30-річчя Незалежності України, артист опублікував справжнє сімейне фото. Правда, родина ця лише сценічна.

Вірка Сердючка

На яскравому знімку мама Вєрки, Сердючка власною персоною, а так же радісний хлопчик в українській вишиванці.

“З Днем Незалежності! (На фото: Мудрість, Майбутнє і Вічність) “, – пише Андрій Данилко в своїй публікації.

Шанувальники таке привітання оцінили, але і звернули увагу на інший момент. Що ж за дитина сидить на руках у легендарної Вєрки?

У коментарях написали: “Син “. Сам же гуморист не відповіли передплатнику.

Якщо є діти у Андрія Данилко?

У сценічного персонажа Вєрки Сердючки є тільки мама, а сама героїня відчайдушно намагається вийти заміж. Сам же Андрій теж неодружений.

Довгий час йому приписували роман з Інною Білокінь, яка і виконує роль мами Вєрки. Поза сценою – це харизматична і чарівна молода жінка.

Проте, чутки не підтвердилися. У Інни давно вже є своя сім’я і доросла дочка, а Андрій продовжує присвячувати життя мистецтву і гумору.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.