44-річна Ірина Горова, екс-дружина Потапа та продюсер, повернулася до України: більше не бажає жити в Європі

Ірина Горова, бізнес – вумен, продюсер, розповіла у соціальній мережі, що сім'ю вивезла до Європи. Колишня дружина репера Потапа сама повернулася до України, до Києва

Ірина не має бажання постійно проживати у Європі, про причини вона говорила на інтерв’ю для програми “Слава+”. Продюсер вважає, що українці все одно залишаються чужими у Європі, де вона виявила багато мінусів. Ірина вважає, що українська сфера обслуговування набагато краща, починаючи від манікюрних салонів до ресторанів, магазинів.
Горову дуже здивувало, що міста в Європі брудні, навіть нині в Україні в населених пунктах набагато охайніші.

У розмові зі Славою Дьомін продюсер зізналася, що син залишився за кордоном, але постійно проситься додому.
Андрій, син Потапа та Ірини, зараз в онлайн режимі навчається в українській школі, де займався і раніше. Батьки найняли репетиторів для хлопчика, які підтягнуть його в математиці та англійській мові.
Зараз активно займаються пошуками літньої школи та обмірковують подальші дії з навчанням Андрія.
Думка батьків схиляється у бік європейської школи, оскільки в Україні поки що складна ситуація з освітою через події після 24 лютого 2022 року. Вивчати багато предметів у віддаленому режимі здається поганою ідеєю для Ірини Горової.

Ірина поділилася, що син Потапа не відчуває страху чи депресії після вторгнення російських окупантів на територію України.
Хлопчик пристрасно хоче повернутися додому, і коли мама через два місяці перебування з ним у Європі сама поїхала в Україну, Андрій образився на неї, що не взяла його з собою.
Все ж таки десь у червні Горова планує забрати хлопчика до Києва, щоб він самостійно оцінив ситуацію в столиці.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.