Тарас Тополя з “Антитіл” похвалився який у нього тепер є чотирилапий друг: “Кіт камуфляжний” (Фото)

Фронтмен улюбленого багатьма українськими людьми музичного гурту "Антитела", Тарас Тополя опублікував знімок у соціальній мережі, яким зворушив своїх численних шанувальників.

На фотографії в Інстаграм музикант знятий з милим котом, який затишно влаштувався у нього на плечі. Тарас одягнений у військову форму, котик виглядає задоволеним і не нервує поруч із камерою.
Програма “Зоряний шлях” також розмістила це фото на своїй офіційній сторінці в Instagram та написала, що це чотирилапий друг, який підтримує музиканта у складний час, коли він несе службу, захищаючи Україну від російського вторгнення.

Відомо, що артист записався до територіальної оборони ще до 24 лютого 2022 року, коли Росія напала на Україну. Колеги з гурту “Антитіла” також призупинили творчу діяльність, і разом із Тарасом стали парамедиками, несли службу спочатку у Києві, тепер їх перекинули до Харківської області.
Тарас Тополь знаходить час для спілкування з шанувальниками через соціальні мережі, часто розміщує знімки та ділиться думками.

Фотографію із симпатичним чотирилапим товаришем артист із гумором підписав: “Камуфляжний кіт зі своїм парамедиком”.

Виконавець одружений з популярною українською співачкою ALYOSHA, у пари двоє дітей. У зв’язку з подіями, що трапилися 24 лютого 2022 року, сім’я перебуває у розлуці. Тому першим коментарем під милим фото з котиком було повідомлення дружини Тараса. Вона написала, що мріє хоча б на один момент опинитися на місці пушистика, бо нудьгує за коханим чоловіком.
Інші передплатники бажають Тарасові здоров’я, божого захисту, швидкої перемоги.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.