19-річна дочка Олени Кравець влаштувала зухвалу фотосесію, ошелешивши мережу: навіть листочком не прикрилася

Олена Кравець, зірка українського кіно та "Вечірнього кварталу" змогла реалізувати себе, як акторка, і як мама. Втім, її маленька донька вже давно виросла, довівши, що більше ніколи не буде дитиною у своєму оточенні.

Олена Кравець змогла довести всім, що жінка може з легкістю добиватися кар’єрних висот та розвивати себе, як мама. Зірці “Вечірнього кварталу” пощастило народити трьох діток.

У 2003-му році на світ з’явилася маленька донечка, якій дали красиве древнє ім’я Марія. Вона стала справжньою відрадою для своїх батьків. Та нині — це зовсім доросла дівчина, яка вирішила заявити про свою трансформацію у вельми нестандартний спосіб.

Зіркова дочка влаштувала дуже неординарну фотосесію. Вона вирішила скинути весь зайвий одяг та показати фігуру у всій красі. Звісно, це ж побачила і сама Олена.

19-річна дочка Олени Кравець влаштувала зухвалу фотосесію

Як Олена Кравець відреагувала на відверту фотосесію дочки?

Зірка “1+1” не стала публічно сварити Машу, а навпаки поставилася до цього з гумором, зазначивши, що зрозуміла, чому її донька не стала кликати маму на цю зйомку.

Взагалі Олену важко назвати суворою матір’ю. Вона скоріше подруга для дитини та порадниця, аніж вихователька. Разом з дитиною вона часто ходила на розважальні та світські заходи.

Олена Кравець та її дочка Маша
19-річна дочка Олени Кравець влаштувала зухвалу фотосесію

Нагадаємо, що Кравець вийшла заміж у 2002-му році. Чоловік Сергій став єдиним коханням у житті знаменитості. Він — персона не публічна, а його обраниця розділяє його такий стиль, виставляючи здебільшого лише свої світлини у мережу.

Відомо, що Олені часто приписували романи з колегами по “Вечірньому кварталу”, проте її серце було завжди зі своїм чоловіком.

Нагадаємо, що двох діток народила знаменитість у 2016-му році. Вагітність була не запланованою, але малюків акторка вирішила виносити. Через те, що при надії вона була у зрілому віці, довелося піти у декрет заради здоров’я мами та крихіток.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.