Учасник “Холостячки-2” Андрій Хветкевич зізнався, чому залишив Україну: справа навіть не в одностатевому шлюбі

Андрій Хветкевич цього року вразив абсолютно всіх. Він був першим з "Холостячки", хто зізнався у нетрадиційній орієнтації. Чоловік вже заручений і сьогодні він розповів правду, чому вирішив поїхати у США.

Популярний учасник проєкту “Холостячка-2”, Андрій Хветкевич, полюбився багатьом. Він приваблював глядачів реаліті своїм м’яким характером та неймовірною харизмою. Златі Огнєвіч він влаштовував неординарні побачення, а одного разу навіть наважився її поцілувати. Втім, дійти до фіналу йому не судилося. Огнєвіч не відчула до нього особливого потягу, а глядачі ще тоді підозрювали щось неладне.

Втім, цього року він відкрився зовсім з іншого боку для своїх фанатів. Чоловік повідомив, що більше не потребує жіночої уваги, адже має потяг до іншої статі. У блогера є навіть серйозні стосунки. Зі своїм хлопцем колумбійського походження він вже багато років разом, а нині пара вирішила одружитися.

Андрей Хветкевич со своим возлюбленным Филиппе
Андрій Хветкевич зізнався, чому залишив Україну

Якщо для нашого суспільства цей союз може здатися достатньо незвичним, то для Штатів — це абсолютно схвальне соціумом явище. Багато заокеанських зірок зізналося у тому, що схильні укладати шлюби з представниками своєї статі. У 2015-му році у США легалізували такі весілля та наділили правами кожного представника подружжя. Там, в Америці дуже популярними стали ЛГБТ- весілля.

Проте, Андрій запевнив, що Україну вирішив полишити не через свої погляди. Прихильники навіть припустили, що можливо у Хветкевича були проблем із бізнесом, навіть приплели до цього СБУ. Та колишній фаворит Огнєвіч запевнив, що просто отримав візу, аби переїхати у теплі краї.

Андрій Хветкевич зізнався, чому полишив Україну

Відомо, що блогер все життя присвятив дайвінгу та просто не може жити без океану. Навіть під час участі у реаліті, він робив такі побачення, які повністю розкривали його пристрасть до води.

Нагадаємо, що фіналістом “Холостячки-2” став Андрій Задворний, з яким Злата розбіглася майже одразу після завершення проєкту. Нині зірки навіть не згадують один про одного.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.