Майже “знову ягідка”: Полякова святкує 44-й день народження – ТОП-5 найцікавіших фактів про відому артистку

Сьогодні одна з найвідоміших українських співачок святкує свій 44-річний день народження. На честь цього пригадуємо цікаві факти з біографії Олі Полякової

17 січня відома українська співачка святкує свій день народження. Оля Полякова запам’яталась своїм шанувальникам приємною емоційністю, харизмою та екстравагантною натурою. Знаменитість любить дивувати та вражати своїх прихильників, а вони віддячують артистці фанатською відданістю. Пригадуємо найцікавіші факти з біографії Олі Полякової на честь її свята.

Цікаві факти про Олю Полякову

Відома українська артистка народилась та виросла у Вінниці, проте з майбутньою професією визначилась не одразу. Мама Олі Полякової мріяла, аби донька стала лікарем, втім українська співачка навіть в дитинстві відчувала потяг до творчості. Так, з раннього віку майбутня артистка розуміла, що стане співачкою.

Оля Полякова завжди знала, що буде співачкою
Оля Полякова завжди знала, що буде співачкою

Важко повірити, але в підлітковому віці Оля Полякова була дуже невпевненою у собі. В одному з інтерв’ю знаменитість зізналась, що вона була найвищою дівчинкою серед одноліток, тому її дражнили. Втім, пізніше Оля Полякова переросла цей період і зрозуміла, що насправді була дуже красивою і в дитинстві, і в юності, і зараз.

Після народження старшої доньки Маші Оля Полякова завела власну козячу ферму. Зірка зізналась, що тоді у родині різко встало питання здорового харчування дитини, оскільки знаменитість не хотіла, аби дитина споживала продукти з хімією. Тому Полякова завела спершу одну козу для виробництва сиру, а потім все затягнулось так, що у її власності з’явилось 30 кіз.

Найцікавіші факти про Олю Полякову
Найцікавіші факти про Олю Полякову

Чимало шанувальників запам’ятали артистку за її екстравагантні наряди та сміливі образи. В одному з інтерв’ю зірка пояснила, чому обрала такий сценічний образ. За словами Полякової, в українському шоубізнесі достатньо заслужених артисток, примадонн, проте королеви відсутні – вона вирішила зайняти це місце.

Шлюб Олі Полякової з часом втратив минулу пристрасть і жагу, проте натомість у її стосунках з’явились інші почуття – спорідненість, ніжність і захищеність. Українська співачка зізнається, що вона почувається поруч зі своїм коханим, як за кам’яною стіною.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!