Ціна питання: зірки, які купили глядачів на свої концерти

Зазвичай на концертах цих зірок яблуку ніде впасти, але чи всі глядачі справдіо віддали свої гроші, щоб потрапити на концерт «улюбленого» виконавця. Ми зібрали список артистів, яких звинувачували в покупці «фанатів».

Співачку Ольгу Бузову підозрюють у купівлі глядачів на свій концерт в Москві, який відбувся 7 листопада 2017 го. Як зізнається її колега по проекту «Дом-2» Марина Афрікантова, публіці безкоштовно роздавали квитки. Тим, хто готовий був кричати, аплодувати і підбадьорювати публіку, платили 800 рублів. Проте навіть цього виявилося недостатньо, частина залу таки залишилася пустувати.

Відомий репер Тіматі також давав концерт в листопаді того ж року. Майданчиком для заходу став «Олімпійський». На відео і фото з Instagram-аккаунта лідера Black Star видно, з яким успіхом пройшов виступ: натовпи фанатів, які підспівували і танцювали разом з Тіматі.

Тіматі

Після концерту шанувальники артиста зізналися, що не всі глядачі купували свої квитки, навпаки – деяким навіть доплатили. Напередодні концерту в соцмережах шукали чоловіків у віці 27-40 років з певними зовнішніми характеристиками. Їм обіцяли заплатити за візит на виступ репера по 900 рублів.

Жасмін

Перевірені роками виконавці також попадаються на купівлі фанатів. Однією з таких є співачка Жасмін. Свого часу вона захотіла виступити з сольним концертом в Кремлі, але не змогла заповнити зал і продати квитки. Тоді організатори знайшли вихід із ситуації: вони запросили танцювальний колектив «Тодес». Учасники заповнили танцпол і заводили публіку. У кадрі цей трюк виглядав дуже навіть ефектно.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як змінилися зірки серіалу «Відчайдушні домогосподарки».

Нагадаємо, що чоловік зірки серіалу Не родись красивою зауважив, що вона виглядає на п’ятдесят років.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!