47-річна Оксана Марченко показала обличчя без макіяжу: як виглядає дружина Віктора Медведчука без тонни косметики і фотошопа

47-річна телеведуча Оксана Марченко здивувала природною красою.

Оксана Марченко запам’яталася публіці, як ведуча талант-шоу «Х-фактор» і «Україна має талант» на телеканалі СТБ. Розкішні вбрання, в яких телеведуча блищала на екрані, шанувальники не можуть забути до сих пір. Зараз Марченко рідко з’являється на телебаченні, спілкуватися з фанатами вона вважає за краще через соціальні мережі, де показує своє особисте життя.

Оксана Марченко завжди дивувала розкішними вбраннями
Оксана Марченко вміє дивувати розкішними вбраннями

Нещодавно Оксана Марченко опублікувала в своєму Інстаграмі нове фото, де постала в затишній домашній обстановці. На фото вона позує, сидячи в кріслі з котом. Оксана одягнена в простий повсякденний одяг, її волосся недбало зав’язане, а на обличчі немає ні грама макіяжу.

Варто відзначити, що в свої 47 років телеведуча виглядає просто чудово. На цьому наголосили і користувачі Мережі. «Шикарний виглядаєте !!! На вас дивишся і душа радіє »,« Оксаночка! Ви така красива, і Кисочка обалденная! »,« Люблю, люблю і поважаю за твою мудрість і неземну красу », – відреагували на фото фоловери.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.