Виглядають як ровесниці. Софія Ротару оприлюднила фото з невісткою

Нещодавно в мережі з'явилося нове фото, на якому Софія Ротару разом із невісткою. Дивлячись на світлину, важко сказати, що між ними є різниця у віці.

Останніми роками Софія Ротару не дуже часто з’являється перед камерами та прихильниками, і ще рідше співачка розповідає про рідних та особисте життя. Втім, своїх родичів публічно таки вітає зі святами. Нещодавно її невістці Світлані виповнилося 50 років. Про це легенда вітчизняної естради згадала на своїй сторінці в соціальних мережах, прикріпивши фото.

З підпису під знімком можна зробити висновок, що між невісткою та свекрухою склалися теплі стосунки.

“З Днем народження, Свєтуля! Щастя тобі та успіху! Весняного настрою та кохання!”, – написала під фото співачка.

Навіть неозброєним оком видо, що на знімку Софія Ротару виглядає не гірше, аніж Світлана, і навіть може скласти їй конкуренцію.

Незважаючи на те, що співачці уже 72 роки, вона стежить за своїм зовнішнім виглядом та здоров’ям. Артистка не приховує, що ходить до косметолога та стежить за своїм харчуванням.  Результат її старань не можна не помітити, адже сьогодні вона має приголомшливий зовнішній вигляд.

 

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.