Віра Брежнєва похвалилася розкішним образом в сукню за шалені гроші: Меладзе розщедрився

Популярна співачка Віра Брежнєва похвалилася розкішною фігурою в плаття, яке простому людям не по кишені.

Віру Брежнєву багато глянсових видань не раз включали в вершини рейтингів найкрасивіших жінок української та російської естради. Це не дивно, адже в свої 38 років Віра виглядає чудово і навіть трохи молодше за свій вік. У артистки прекрасна підтягнута фігура, доглянуте волосся, приємні риси обличчя та свій жіночний стиль.

Віра Брежнєва - одна з найкрасивіших жінок вітчизняного шоу-бізнесу
Віра Брежнєва – одна з найкрасивіших жінок вітчизняного шоу-бізнесу

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм артистка опублікувала нове фото, яке змусило її шанувальників захоплюватися красою співачки. Брежнєва позувала в шовковому міні-плаття з драпіруванням і об’ємним білим бантом. Артистка уклала волосся назад, зробивши ефект мокрого волосся. Образ Віра доповнила чорними чобітьми і легким нюдовим макіяжем.

“Останній рік я рідко одягала плаття … може тому раділа їм”, – підписала знімок Брежнєва.

Користувачі Мережі оцінили знімки улюблениці і залишили багато приємних коментарів. «Яке цікаве і красиве плаття», «Віра, ви така гарна», «Верунчик, і в сукні і без нього ви красуня!», «Віра, Ви вишукана, стильна, пристрасна, чарівна», – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що плаття Віри Брежнєвої непристойно дороге і дозволити собі купити таке зможе далеко не кожен. Сукня з з колекції польського бренду Magda Butrym вартує 2730 доларів (близько 77 тисяч гривень).

 ""

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.