Анастасія Стоцька показала свою улюблену дочку з очима і посмішкою Філіпа Кіркорова: сумнівів не залишилося

Довгі роки існує думка про те, що Анастасія Стоцька нібито народила своїх дітей від короля російської естради Філіпа Бедросовича Кіркорова.

Сам Кіркоров та Анастасія зв’язку будь-які, крім робочих, заперечують, і Анастасія називає батьком своїх дітей іншої людини, проте є одна явна правда, і її не приховаєш – і син, і дочка Анастасії дуже вже схожі на Філіпа.

Анастасія Стоцька зараз виховує двох дітей – дочку і сина

І обидві дитини дуже схожі на Філіпа своїми очима, кучериками, темними і густим волоссям, посмішками.

Віра Стецько народилася в 2017 році. Зараз їй всього три рочки. Саме її і показала мама в своєму Інстаграм-блозі.

“Отримала сьогодні в подарунок для моєї Верочки п’ять лялечок з сюрпризом, що походить із стаканчика, варто лише полити водичкою! Дочка в повному дівчачої захваті – грає тільки ними. Всю колекцію лялечок можна придбати в Пятерочка по суперспеціальной ціною з 23 лютого по 21 березня, докладніше в акаунті “,

– написала Анастасія Стоцька у себе в Інстаграм-акаунті.

Також Анастасія виховує сина Олександра Абгарян, йому 9 років, і народився він в 2011 році.

“Звинувачення ” в тому, що Стоцька таємно народила дітей від Кіркорова доходили навіть до абсурду – від неї вимагали, щоб співачка публічно зробила незалежний ДНК-тест і спростувала або підтвердила спорідненість з поп-королем.

Анастасія Стоцька відмовилася робити ДНК-тест, щоб довести відсутність спорідненості Філіпа Кіркорова з її дітьми. Щоб аргументувати свою позицію, співачка заявила, що не зможе переконати людей, які вірять чуткам про те, що поп-король батько її спадкоємців. І вважає цей тест – безглуздою показухою.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.