Невгамовна травесті-діва Монро показала, як виглядає без макіяжу та одягу: унікальні кадри

Відома українська травесті-діва Монро з недавніх пір не тільки Інстаграм-блогер, а й телеведуча каналу "Україна ".

З тих пір, як вона стала вести шоу про зірок, інтерес до неї як особистості тільки збільшився. А в своєму Інстаграм-акаунті вона це прекрасно бачить, підігріваючи “попит ” до власних фотографій.

Що травесті-діва Монро публікує в Інстаграм-акаунті?

Підписана в соціальній мережі артистка як @monritta – Невгамовна Монро. У неї трохи більше 70 тисяч фоловерів, і більше п’яти тисяч публікацій. Монро любить бути “онлайн “, тому показує історії і робить нові публікації кожен день.

В основному, її публікації – це закулісне життя телеведучої, власні роздуми про якихось ситуаціях. Наприклад, недавно вона розповіла, як пройшов її рік пандемії в умовах карантину.

“Сьогодні мене запитали, як змінилося моє життя за рік пандемії?

Відповідь: кардинально. Не в плані побуту і зовнішності. Хоча +5 кг … кого я обманюю, все +7 на увазі. Але я не парюся і продовжую любити себе “,

– ділиться Невгамовна Монро.

Також у неї в Історія можна побачити і трохи пікантного. Наприклад, недавно вона показала фото, яке зробила відразу після виходу з душу – ледве встигла прикрити цікаві місця рушником.

На фото вона позує у ванній. Видно, що кімната дуже маленька і не дуже світла. Ззаду в дзеркалі відбивається пральна машинка, над нею висить сушарка, на якій навалено речі.

Сама Монро без макіяжу, волосся замотані в рушник.

Травесті-діва Монро без макіяжу після душа
Травесті-діва Монро без макіяжу після душа
Монро в звичному для себе образі
Монро в звичному для себе образі
Монро
Монро

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.