Бренд-шеф Ольга Мартиновська сама готує або замовляє їжу? (Відео)

Нещодавно Ольга розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому показує яку їжу вона замовила додому.

Як харчуються зірки шоу-бізнесу, хто їм готує, або вони їдять тільки в ресторанах? Цим питанням задаються багато звичайні українці. Цікаво ж знати. Адже в цей важкий час не кожен може собі дозволити відвідати ресторан або дороге кафе.

Тим більше не кожен зможе замовити у звичайному ресторані хоча б середню за ціною меню. До представників шоу-бізнесу це не відноситься. Як правило, це забезпечені люди та вони можуть собі дозволити відвідувати ресторан три рази в день щодня.

Але деяким і в ресторан ходити вже не з руки та вони замовляють обіди собі додому. Благо є така послуга. Ресторани та інші ідентичні за профілем організації надають такого роду послуги. Вам привезуть додому все в відмінному стані. І страви ще будуть гарячими коли ви їх відкриєте.

Іншим зіркам подобається приготувати, що-небудь для своєї сім’ї або другої половини самостійно. Треба ж хоч іноді порадувати близьких і показати яка ви господиня і хочете їх нагодувати.

Як розв’язує питання з їжею Ресторатор, суддя проєкту “МастерШеф” і мама Ольга Мартиновська? Вона сама готує або замовляє їжу?

Іноді сама, іноді замовляє. Нещодавно Ольга розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому показує яку їжу вона замовила додому.

Прекрасний вибір. Всі діти задоволені та радісно з апетитом поглинають все, що було привезено і поставлено на святковий стіл. Подивіться які вони радісні та щасливі. А яка задоволена сама Ольга Мартиновська – це просто потрібно бачити.

А ви як розв’язуєте питання з обідом, вечерею або сніданком для себе і своєї сім’ї?

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.