Як виглядають батьки Костянтина та Валерія Медадзе: в мережу потрапило їх фото

Костянтин і Валерій Меладзе дуже серйозно і з теплотою ставляться до своїх батьків - пенсіонерам.

Діти завжди повинні ставитися до своїх батьків з повагою. Це незаперечний факт. Незалежно які у вас батьки, вони зробили найголовніше – дали вам життя. Цим потрібно дорожити та батьками теж. Сучасна молодь по різному ставиться до своїх батьків. Деякі шанобливо, інші не зовсім.

Все залежить від виховання, котре дали їм батьки.
Представники шоу-бізнесу такі ж люди як і звичайні громадяни і їм потрібна любов до батьків. Хоча у них мало часу, щоб часто відвідувати своїх батьків, все одно вони вибирають час для того, щоб з ними побачитись.

Костянтин і Валерій Меладзе дуже серйозно і з теплотою ставляться до своїх батьків. Вони ніколи не забувають привітати їх з днем народження і не просто телефоном, а приїхати та влаштувати теплий сімейне свято. Так і торік вони разом зі своєю рідною сестрою приїхали на день народження мами та душевно все її привітали та провели з батьками час за святковим столом.

 "В "
Сім’я Меладзе

Потрібно тільки бачити як діти дивляться на своїх батьків і обожнюють їх. Це важливо зараз коли батьки вже у віці і їм явно потрібно більше обігнати уваги.
Такі відносини між дітьми та батьками як в родині Меладце, є прикладом.

І таким чином, з покоління в покоління буде передаватися любов і повагу дітей до своїх батьків. Тоді на душі буде спокійно не тільки батькам, що діти їх не забувають, але і дітям.

Бо вони будуть знати, що про них думають і бажають всього найкращого їх батьки. А батьківська любов завжди є підтримкою в житті!

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.