Постійні фізичні навантаження, стрес і різка втрата ваги зробили Волочкову надмірно стрункою (Відео)

Як розповіла Анастасія, вона протягом дня випивала половину чашки гарячого і гострого бульйону і ввечері одне яйце некруто, і то через силу.

Що відрізняє представників шоу-бізнесу від звичайних людей? Зрозуміло – слава! Але це не головне, вони змушені стежити за своєю фігурою і завжди перебувати в ідеальній формі. Для цього існує багато способів.

Виснажливі фізичні тренування і дієта – може привести до бажаного результату. Якщо немає, то деякі зірки роблять пластичну операцію і коректую свою фігуру та обличчя. Однак це не завжди закінчується успішно і можна зіпсувати навіть ту красу, яку їм дала природа.

 "В "
Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова завжди відрізнялася завзятістю і прагненням йти до своєї обраної мети. Для цього вона докладала максимум зусиль, які дали їй можливість стати зіркою. Однак постійні та виснажливі фізичні навантаження не пройшли даром. Якщо до цього ще приплюсувати постійний стрес, то ясно чому вона різко втратила вагу. Так до такої міри, що вже особливо і втрачати далі нічого, як констатувала сама Волочкова.

Струнка фігура – це звичайно прекрасно, але разом з вагою і рідиною йдуть і сили. Супроводжувала цього ще й емоційна складова і практично відсутність їжі.

Як розповіла Анастасія, вона протягом дня випивала половину чашки гарячого і гострого бульйону і ввечері одне яйце некруто, і то через силу. Таким чином вона готується до свого спектаклю.

Нещодавно Анастасія Волочкова розмістила відео на своїй сторінці в інтернеті, де видно наскільки вона схудла. Вона критично оглядає себе в дзеркало робить коментарі з приводу своєї фігури.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.