Даша Астаф’єва в платті з екстремальним декольте похвалилася формами: “Великі, соковиті “

Неймовірно приваблива співачка і актриса Даша Астаф'єва любить вражати публіку своїми витівками.

Українська співачка і актриса Даша Астаф’єва регулярно хвалиться розкішною фігурою і радує шанувальників результатами гарячих зйомок. Втім, не просто ж так Даша однією з перших відомих українок потрапила на обкладинку знаменитого чоловічого журналу “Playboy”.

Ніжна і прекрасна Даша Астаф'єва
Ніжна і прекрасна Даша Астаф’єва

Нещодавно красуня оприлюднила серію чорно-білих знімків, які розбурхали фантазію шанувальників. Так, Астаф’єва постала в довгій відвертій сукні чорного кольору з блискітками з глибоким декольте і відкритою спиною. Наряд артистк підкреслив її видатні форми. Свій образ Даша доповнила елегантною зачіскою і яскравим макіяжем, а також аксесуарами у вигляді сережок-цвяшків і Кафи на лівому вусі.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва
Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

“В піаніно немає неправильних нот. Просто деякі з них втомилися. Як я зараз. “, – підписала знімки Даша Астаф’єва.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото.

“Сильно красива”, “Богиня”, “Ваша краса заворожує. Це взагалі законно? “,” Еталон краси і чарівності! “,” Яка ви гарна, Дарина “,” Шикарна! Просто немає слів! “, ” Яка ви гарна “, ” Шикарна “- пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Даша Астаф’єва вразила перевтіленням в легендарну Мерилін Монро в ефірі шоу “Ліпсінк батл”. Дівчина настільки вжилася в роль, що її неможливо було відрізнити від оригіналу.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.