Неможливі руху танцю в шоу Top Viral Talent з суддею Саймоном Коуелл з Got Talent (Відео)

Нижче ви можете подивитися один відео файл незвичайних рухів в танцях на шоу Top Viral Talent з суддею Саймоном Коуеллом з Got Talent.

Сьогодні телешоу Саймона Коуелла Got Talent було визнано Книгою рекордів Гіннеса найуспішнішим форматом реаліті-шоу у світі після того, як воно було запущено на неймовірних 58 територіях по всьому світу.

Розважальне шоу, яке належить FremantleMedia і Syco Entertainment, має версії в Європі, Азійсько-тихоокеанському регіоні, на Близькому Сході, в Африці та Америці.

Зовсім недавно формат був запущений в Казахстані (Казахстан 1), Бразилії (Rede Record), Молдові (канал Prime TV) і Ісландії (канал 2). Всього 59 версій Got Talent транслюються в 58 країнах (дві версії – в Бельгії).

Коментуючи новини, Саймон Коуелл сказав: “Я дуже пишаюся тим, що Got Talent – це домашнє британське шоу. Ми зобов’язані своїм успіхом групі дуже талановитих продюсерів з усього світу, завдяки яким це сталося. І, звичайно ж, дивним талантам. ”
Шоу стало трампліном для незліченних нових виконавців з усього світу, в тому числі для Сьюзан Бойл з британської групи Got Talent, яка продала понад 20 мільйонів платівок по всьому світу; Дев’ятирічна співачка Аміра Уіллігхаген з Голландії Got Talent, яка перемогла у виконанні опери Пуччіні “Nessun Dorma “, отримала понад 50% голосів телеглядачів, і 10-річний співак Джекі Еванчо з America’s Got Talent.

учас
Учасниця шоу

В іншому місці СІМА, сирійська танцювальна трупа для арабів, які отримали таланти; артист цирку Симон Хеллі для Got Talent France; Тетяна Галіцина, художниця, що використала малювання піском, щоб розповісти історію про «Польському талант»; і Микита Ізмайлов, контактний жонглер, танцюрист з кришталевою кулею та ілюзіоніст з телеканалу Russia’s Got Talent, все отримали великі перерви в різних версіях шоу.

Первісне прослуховування сенсаційного співака Пола Поттса, першого переможця конкурсу Britain’s Got Talent, набрало понад 121 мільйона переглядів на YouTube, і його історія була перетворена в великий фільм “Один шанс”.
Нижче ви можете подивитися один відео файл незвичайних рухів в танцях на шоу Top Viral Talent з суддею Саймоном Коуелл з Got Talent.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.