Лиса Наталія Могилевська налякала своїм перевтіленням: невже зважилася?

Напередодні в Інстаграм-акаунті співачки і музичного продюсера Наталі Могилевської з'явився знімок, де зірка лиса.

Як виявилося, вона відтворила через фоторедактор Фотошоп то, якою буде виглядати якщо програє суперечку. Разом зі своїм фітнес-тренером і подругою Анітою Луценко Могилевська посперечалася, що до 26 червня скине 4 кілограми. А якщо ні, то втратить найціннішого – підстригає собі волосся. Аніта Луценко, в разі фіаско, повинна буде стрибнути з парашутом – вона дуже вже сильно боїться висоти.

У коментарі до нового “образу ” Наталя Могилевська вказала, що приблизно такою вона буде виглядати в кінці цього місяця.

Відзначимо, Наталя Могилевська розповідала, що зараз не в своєму ідеальному вазі, і обов’язково хотіла б схуднути до свого дня народження, який потрапляє на друге серпня. Адже вона хоче влізти в своє найулюбленіше плаття, яке поки тільки висить на вішалці і чекає свого зоряного часу.

Нагадаємо, в кінці травня Могилевська в ефірі каналу “Україна ” заявила, що набрала зайву вагу, і публічно звернулася до Луценка за допомогою.

“Сьогодні на @kanalukraina я розповіла, що поправилася. До літа залишилося 3 дні, потрібно екстрено худнути. Прикликала до допомоги найзоряніших похудаторов Аніту Луценко @anitasporty і Наталю Самойленко @samoylenko_diet “, – написала Наталя в своєму Інстаграм-профілі.

Мабуть, в цей раз жінка рішуче взялася за себе і вирішила працювати на результат. А ви вірите в успіх співачки в схудненні?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.