Актриси з СРСР, які намагалися боротися із зоряною хворобою, але – безрезультатно (Фото)

Вони почали вважати, що стали найпривабливіші та виняткові жінки. Інші їм не рівня. У більшості випадків в СРСР це відноситься до актрис того часу.

Як відомо, слава і гроші по-різному діють на людей. Це стосується і представників шоу-бізнесу. Радянські актриси, які домоглися успіху і визнання, також торкнулася ця “зоряна хвороба”.

Вони почали вважати, що стали найпривабливіші та виняткові жінки. Інші їм не рівня.
У більшості випадків в СРСР це відноситься до актрис того часу.

Еліна Бистрицька

Еліна Бистрицька

Її дуже полюбили глядачі, а шанувальники були від неї без розуму. Еліну запрошували, практично всі режисери знятися в своїх фільмах. Однак популярність не пішла їй на користь. Вона почала відмовлятися від ролей і перебирати ними. Підсумок – 30 років, в яких вона могла зніматися – були упущені.

Ізольда Ізвіцкая

Ізольда Ізвіцкая

Актриса стала знаменитістю після показу фільму: “Сорок перший”. Її полюбили всі жителі СРСР. Відома вона стала і за кордоном. Але це також зіграло з нею злий жарт. Вона почала перебирати ролями, пити. У такому стані її вже не хотіли брати зніматися в кіно. Коли вона захотіла – то вже виглядала не так чарівно, як раніше. Останньою крапкою в її здоров’я стало зрада чоловіка. Він пішов до її подруги. Ізольда почала пити та в 38 років пішла в інший світ.

Олена Добронравова

Олена Добронравова

Не всі актриси з СРСР випивали. Іноді крах кар’єри був від того, що вони були дуже самовпевнені та не вміли працювати в колективі. Вона вважала, що унікальна і режисер повинен її слухати. І слава пішла від неї. Хоча актриса і прожила довго, але до кінця своїх днів вірила, що її кар’єра звалилася через заздрість інших людей.

Наталя Кустинська

Наталя Кустинська

Ця актриса стала знаменитою після виходу на екрани фільму “Три плюс два”. Ця роль запаморочила їй голову. Адже глядачам фільм сподобався. Вони зустрічали її біля під’їзду і просили автограф. Це так закрутило Наталії голову, що вона почала вважати себе центром Всесвіту. Після того як вона себе так протиставила перед іншими людьми, її мало запрошували в кіно і втратила як мінімум більш половину ролей.

Валентина Сєрова

Валентина Сєрова

Валентина стала затребувана і пізнавана після ролі у фільмі “Жди меня”. Ще з 10 річного віку їй вселяли, що вона велика актриса. Тому вона сильно загордилася про себе і в 40 роках приохотитилася до спиртного. На провідні ролі її майже не стали запрошувати. Костянтин Симонов прилаштував її в Малий театр, але вона іноді не була на спектаклі і її звільнили. Те ж було і в Театрі імені Мосради. У 1975 році вона померла у себе у квартирі, при нез’ясованих обставинах.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.