Вікторія Булітко вперше скинула з себе все перед камерою: залишилася лише в квітчастому купальнику

Комік і актриса Вікторія Булітко веде власний Інстаграм-аккаунт, де часто ділиться роздумами про життя, публічних моментах, ділиться мотивацією.

Нещодавно Віктора вперше вирішила показати знімок, де вона в купальному костюмі. До цього артистку “Дизель шоу ” бачили в основному тільки в сукнях, костюмах і дивакуватих нарядах на сцені.

Вікторія Булітко в квітчастому купальнику показала свою тонку фігуру

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко

Провокаційний знімок з’явився напередодні в її Інстаграм-профілі.

“Начебто .. зовсім недавно була на морі … Цілих 10 днів відпустки. Але … так хочеться ще і ще … Я б взагалі жила десь на березі якогось моря або океану. Там, де завжди тепло. я – мерзляк по своїй натурі. Тому ті бабульки, які дивували мене в дитинстві тим, що влітку сиділи біля своїх під’їздів в теплих пальто, колготах і хустках, це, виявляється, – я в старості))) “,

– пише актриса комічного жанру.

“І щоб уникнути того, що в дитинстві мене бентежило в такій картині, мені треба провести гідну старість десь в теплій країні. Ще не вибрала яку, тому як я не так то багато подорожувала “,

– резюмувала Вікторія Булітко.

Відзначимо, що Вікторія Булітко є не тільки коміком, але і актрисою. Цю харизматичну красуню невисокого зросту можна зустріти в багатьох серіалах українського виробництва як в серйозних, так і в комічних ролях.

Вікторія гастролює по країні, будує приголомшливу кар’єру, але в той же час є зразковою дружиною і люблячою мамою.

У Інстаграм-акаунті на неї підписані 204 тисячі чоловік, які щодня чекають від свого кумира новин і цікавих фактів про життя.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.