Анастасія Волочкова здивувала шанувальників стрункими, але дуже худими ногами (Фото)

Що це? Зайві тренування або дієта так вплинули на її ноги або фотограф неправильно вибрав ракурс?

Всім відомо, що в шоу-бізнесі фігура має важливе, якщо не основне значення. Ви можете одягатися в усе модне, стильно виглядати, зробити гарний макіяж і одягнути дорогі прикраси. Але якщо ви надто повні та не маєте осину талію, ви будете менш привабливі для глядачів, а жінки та дівчата для чоловіків. Це вже перевірено і таке правило діє не тільки в шоу-бізнесі.

Але якщо у вас точені ніжки, тонка талія і прекрасний вигин тіла, то шанси на завоювання протилежної і як неправильно вважається у світі, сильної статі – мінімальні. До того ж ви повинні знати, що жінки за своєю природою “сильніший” чоловіків, адже їм ще належить стати мамою.

Представники шоу-бізнесу наполегливими тренуваннями та дієтами досягають своєї мети та потім з радістю дивляться на свою фігуру в дзеркало. Однак є і перебір з тренуваннями та дієтою. Потрібно уважно стежити за собою і не допускати сильного схуднення. Це теж для здоров’я недобре.

Нещодавно Анастасія Волочкова на своїй сторінці в інстаграм розмістила фотографію, де вона відпочиває на грецькому курорті. Прекрасний день, відмінний вид. Анастасія Волочкова лежить на зеленій траві та позує. Її довгі прекрасні та стрункі ноги, давно є еталоном краси для всіх.

Однак на цій фотографії або ракурс не той, або насправді Анастасія дуже багато і тривалий час тренувалася, але ноги у неї надто худі.

Всім відомо, що Анастасія Волочкова стежить за своєю фігурою і велику увагу приділяє тренуванням, що тримати себе в формі.

Що це? Зайві тренування або дієта так вплинули на її ноги або фотограф неправильно вибрав ракурс?

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.