Юрій Горбунов показав зворушливе фото з вагітною Катею Осадчою і сином: сімейна ідилія

Юрій Горбунов розчулив Мережу дуже зворушливим фото з Катею Осадчою і сином.

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов, які очікують поповнення, зараз відпочивають у Туреччині. Вони регулярно публікують в своїх Інстаграм-блогах фотографії з відпочинку.

Вагітна Катерина Осадча вирушила на море з Юрою Горбуновим
Вагітна Катерина Осадча вирушила до Туреччини з Юрою Горбуновим

Так, нещодавно Юрій Горбунов оприлюднив дуже зворушливе сімейне фото. На знімку він з Катею Осадчою і 4-річним сином грали в ігровій кімнаті для дітей на автосимуляторі.

Катя була одягнена в просторе блакитне плаття, яке підкреслило її немаленький живіт. На знімку зоряне сімейство виглядало неймовірно щасливим.

Скріншот Інстаграм-сторіз Юрія Горбунова
Скріншот Інстаграм-сторіз Юрія Горбунова

“Хто кого “, – підписав фото Горбунов.

Варто відзначити, що Горбунов і Осадча приховують, на якому терміні вагітності знаходиться телеведуча. Однак, судячи з розміру живота, батьками вони стануть зовсім скоро.

Нагадаємо, у Каті Осадчої і Юрія Горбунова вже є одна спільна дитина – 4-річний Іван. Також у Осадчої є син від першого шлюбу – 18-річний Ілля. Раніше зіркове подружжя не раз говорили, що мріють про дочку. Поки Катя і Юрій не розсекретили стать майбутньої дитини, але шанувальники впевнені, що у них народиться дівчинка.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном
Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном

Більше про любов Юрія Горбунова і Каті Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.