(Відео) Кліп Алли Пугачової “Буду вічно з молодим “: хіба можна так любити!

Цей кліп трохи ностальгічний, але в той же час налаштовує на оптимістичний лад.

Любов буває різна. Особливо всім пам’ятається перша любов, вона ніколи не забувається. Перше обійми та перший поцілунок, побачення до ранку. Це була молодість, вона пройшла, на жаль. Але почуття ніколи не згасають якщо вони сильні.

Представники шоу-бізнесу знають про любов напевно більше ніж звичайні люди. Вони все-таки романтично налаштовані та часто співають пісні про кохання і про відносини людей.

Алла Пугачова у своїх піснях, як правило, співала і співає про себе, свою долю, свої переживання. Адже то як вона співає і з якою інтонацією це робить завжди зачіпає душу людини. Глядачі на її концертах відчувають, що вона співає про кожного з них і цього у примадонни не відняти.

У кліпі, який Алла Пугачова розмістила на своєму каналі ютубі, можна на власні очі побачити як збулося пророцтво Алли Пугачової. Була раніше така популярна пісня про комсомол і в ній слова: “не розлучуся з комсомолом – буду вічно молодим …”

Алла Пугачова і Максим Галкін

Подивіться цей кліп і ви побачите як Алла Пугачова, з ще тоді молоденьким Максимом Галкіним заспівала: “не розлучуся з комсомолом, буду вічно з молодим …” Ці пророчі слова збулися. Вона з роками з молодим, красивим і привабливим Максимом Галкіним і у них прекрасні, і чарівні діти: донька Ліза і син Гаррі.

Цей кліп трохи ностальгічний, але водночас налаштовує на оптимістичний лад.

Все-таки Алла Пугачова талановита співачка, красива, улюблена жінка і любляча мати!

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.