(Фото) Як відпочиває Ірина Федишин в Болгарії: чудовий і незвичайний наряд

Незвичайний і гарне вбрання, в якому одягнена Ірина Федишин порадував її шанувальників і вони не забули це відзначити у своїх постах.

Де відпочивають представники шоу-бізнесу? Звичайно ж на море або на узбережжі океану. Деякі вибирають Мальдіви, інші Мексику, а Ірина Федишин з чоловіком вибрали Болгарію.

Болгарське узбережжя найбільш відомо за довгі піщані пляжі, чисту воду і величезна різноманітність курортів і курортних комплексів.
Тут є все для сім’ї або молодих людей, любителів розваг.

Чорноморське узбережжя – місце великої дикої природи. Тут велика різноманітність – зустрічаються сотні рідкісних видів птахів у зв’язку з тим, що Via Pontica (одна з основних шляхів міграції птахів) проходить через болгарське узбережжя. Численна дика природа природоохоронні парки з прибережними лісами і
красиві пейзажі, розташовані уздовж узбережжя, рясніють рослинністю і тваринами.

Болгарське узбережжя Чорного моря було заселено тисячі років. Ви можете відвідати дорогоцінні історичні пам’ятники в багатьох приморських містах Болгарії та курорти – прекрасна можливість урізноманітнити відпочинок і відчуєте атмосферу старовини.
Серед найпопулярніших – пам’ятка – Старе місто Несебр – об’єкт культурної спадщини ЮНЕСКО.
Болгарське узбережжя Чорного моря пропонує безліч різноманітних можливості для відпочинку і розваг.

Разюча берегова лінія протяжністю 378 км, узбережжя пропонує 70 пляжів, безліч бухт, мальовничі лимани з красивими густими лісами та чудовою сумішшю гірського і морського клімату.
Болгарські пляжі популярні в усьому світі завдяки своїм дрібними чистими піщаними пляжами.

Ось, яку країну вибрала Ірина Федишин і прекрасно себе почуває на відпочинку.
Це можна побачити з її фотографії, яку вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм.

Незвичайний і гарне вбрання, в якому одягнена Ірина Федишин порадував її шанувальників і вони не забули це відзначити у своїх постах.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.