(Фото) Новий екстравагантний наряд Ірини Білик – в ньому вона ходить до бабусі і носить їй пиріжки!

Ірина Білик завжди одягалася незвично. Це стосується самого наряду, туфель і всього аксесуара, який був при ній.

Звичайні люди намагаються одягатися, щоб іти в ногу з модою. Хоча це в залежності від фінансового стану кожної людини. А воно у всіх різне.

Деякі одягаються просто і щоб було зручно. Інші хочуть здивувати навколишніх і намагаються одягнути таке, щоб вони відразу “впадали в око” коли з’являться в суспільстві.

А як одягаються представники шоу-бізнесу. Так, по-різному. Коли вони виходять на сцену то над тим як їм одягнутися працює ціла команда. Адже публіка хоче бачити свого кумира завжди на висоті.

Ірина Білик завжди одягалася незвично. Це стосується самого наряду, туфель і всього аксесуара, який був при ній. Як правило, будь-який аутфіт їй йде. Вона іноді дивує, а іноді радує своїми нарядами шанувальників.

Її незвичайні наряди завжди несуть якусь новизну. Ірина Білик мислить нестандартно і задає моду для її прихильниць. Вони завжди хочуть на неї походити
Так нещодавно Ірина Білик розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографія. Там вона в новому екстравагантному вбранні, який відразу сподобався її шанувальникам. У такому вбранні виявляється співачка, ходить до бабусі та носить їй пиріжки.

З першого погляду Ірину Білик навіть не впізнати. Може тому, що вона в окулярах. Хоча коли довше подивишся на фотографію, то приходиш до висновку, що Ірина Білик вміє здивувати шанувальників своїм іміджем.

А як вам новий наряд Ірини Білик? Не сильно екстравагантний. Він дуже зручний, щоб в ньому носити бабусі пиріжки?

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.