(Фото) Настя Каменських в наряді “чорна пантера ” – зачарувала шанувальників!

Настя Каменських розмістила на сторінці в інстаграм фотографію. Вона одягла чорну сукню та одразу перетворилася на сувору і незалежну "чорну пантеру".

Настя Каменських доклала чимало зусиль для того, щоб схуднути. Фізичні вправи під наглядом професійного інструктора, дієти та психологічний настрой дав результат.

Вона схудла і багато її шанувальники відзначають, що так їй краще. Хоча є і ті, яким Настя Каменських подобалася, коли була при тілі.

Після того Настя Каменських приміряла різні наряди, адже її старі для неї вже були завеликі. Так раніше вона ризикнула приміряти леопардовий принт. І на подив вона в ньому має непоганий вигляд.

Чарівна Настя Каменських сміливо пробує нові образи та одягає вбрання, які вважає привабливими.
Як правило, їй все наряди шалено йдуть.

Настя Каменських на своїй сторінці в інстаграм часто ділитися з шанувальниками секретами своєї краси та привабливості. Багато дівчат беруть приклад з Насті Каменських і намагаються походити на неї, купуючи схожі вбрання.

Співачка періодично радує фоловерів своїми новими фотографіями, на яких вона в прекрасних нарядах.
Іноді це несподівані образи, але вони завжди викликають чудові відгуки у шанувальників.

Так нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію. Вона одягла чорну обтягуючу сукню та одразу перетворилася на сувору і незалежну “чорну пантеру”.

“Чудова і прекрасна жінка!” – так відреагували відразу її шанувальники. Виразний макіяж і загадковий погляд, доповнює її образ.
А як вам, сподобався новий аутфіт Насті Каменських?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.