Світлана Лобода і її колишній чоловік: в яких вони зараз відносинах

Колишнє подружжя часто бачаться. Практично кожен день її донька Євочка спілкується по скайпу з її колишнім чоловіком.

Після близьких відносин Світлани Лобоби з Андрієм Царем, у них народилася дочка. Співачка її виховує, їй 10 років і звати її Євангелина. Її колишній чоловік часто бачиться з Євангеліною.

Колишнє подружжя часто бачаться. Практично кожен день її донька Євочка спілкується по скайпу з Андрієм. Також колишній чоловік Світлани Лободи приїжджає до них в гості.

Світлана Лобода, колишній чоловік і дочка

Також співачка розповіла, що Євангелина не користується соцмережами.
У сфері інтересів дівчинки входить музика і танці. Вона приділяє багато часу читанню книг. Також Євангелина вивчає іспанську та англійська мови. Її дочки дуже подобатися малювати та ліпити різні фігурки.

Як констатує Світлана Лобода, тепер у її дочки перехідний період, який заснований на запереченні всього, щоб їй не говорили інші, в тому числі і її мама. Однак Світлана Лобода вміє домовлятися з дочкою і знаходити компроміс.

Мама, поки дочки не дозволяє читати інстаграм і ТікТок. Тому Євангелина обурюється і задає мамі питання, чому її ровесниці спілкуються в інстаграм і ТікТок, а вона ні?
Однак Світлана Лобода вважає, що в соціальних мережах можуть бути пости негативні про неї як співачку і це може відбитися на психіці Євангеліни. До того ж як розповіла Світлана Лобода її дочка може щось з соцмереж сприйняти неправильно, бо у неї чуттєва натура. Співачка вважає, що пізніше вона дозволити Євангеліною спілкуватися в соціальних мережах.

Менша дочка Світлани Лободи, якій 3 рочки, поки не цікавиться соцмережами. Співачка вважає, що у її Тільди вже з’являються акторські здібності.

Живуть вони в Європі біля моря. Кожен день катаються на квадроциклах і їздять на самокатах по набережній.
У них вже виробилася традиція – снідати біля моря.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.