(Відео) Лілія Ребрик із донькою роблять загадкові та неймовірно веселі рухи: ніхто не може повторити!

Лілія Ребрик нагадує ідеї для всієї родини. Вона разом із чоловіком і двома дочками знає, що робити, якщо йде дощ за вікном.

Чим ви займаєтеся у коли на вулиці йде дощ? Кожен знаходить собі заняття по-різному. Дехто прилипне до телевізора і так може просидіти цілий день. Але хочеться якось цікаво провести час із сім’єю.

Лілія Ребрик нагадує ідеї для всієї родини. Вона разом із чоловіком і двома дочками знає, що робити, якщо йде дощ за вікном. Лілія Ребрик знає як провести цікаво день та вечір.

Лілія Ребрик

Чим займається сім’я? По-перше, вони разом дивляться якийсь серіал. Навіть старі фільми із СРСР, особливо кінокомедії їм подобаються. Далі всією сім’єю Лілія Ребрик може подивитися щось розважальне з Тік-Ток або YouTube.

Усі в їх сім’ї люблять ролики, де люди танцюють, а також про тварин чи прикольні відео. Однак вони всією родиною відпочивають від гаджетів і просто збирають пазли. Тому що в цей час можна розмовляти ділитися своїми думками, сміятися та просто підняти собі та своїм домашнім настрій.

Є ще варіант, як зайняти час у дощовий день. Вони всі разом готують Нещодавно Лілія Ребрик на своїй сторінці в інстаграмі розмістила фото гарного торта, який вони всією родиною приготували. Потім, коли на кухні все готове, вся родина там разом прибирає.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила ще в соцмережах одне цікаве захопливе та веселе відео. На ньому вона з донькою роблять неймовірні рухи, які ніхто не може повторити. Подивіться і ви відео і спробуйте зробити руками.
Ну як вийшло?

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.