(Відео) Лілія Ребрик із донькою роблять загадкові та неймовірно веселі рухи: ніхто не може повторити!

Лілія Ребрик нагадує ідеї для всієї родини. Вона разом із чоловіком і двома дочками знає, що робити, якщо йде дощ за вікном.

Чим ви займаєтеся у коли на вулиці йде дощ? Кожен знаходить собі заняття по-різному. Дехто прилипне до телевізора і так може просидіти цілий день. Але хочеться якось цікаво провести час із сім’єю.

Лілія Ребрик нагадує ідеї для всієї родини. Вона разом із чоловіком і двома дочками знає, що робити, якщо йде дощ за вікном. Лілія Ребрик знає як провести цікаво день та вечір.

Лілія Ребрик

Чим займається сім’я? По-перше, вони разом дивляться якийсь серіал. Навіть старі фільми із СРСР, особливо кінокомедії їм подобаються. Далі всією сім’єю Лілія Ребрик може подивитися щось розважальне з Тік-Ток або YouTube.

Усі в їх сім’ї люблять ролики, де люди танцюють, а також про тварин чи прикольні відео. Однак вони всією родиною відпочивають від гаджетів і просто збирають пазли. Тому що в цей час можна розмовляти ділитися своїми думками, сміятися та просто підняти собі та своїм домашнім настрій.

Є ще варіант, як зайняти час у дощовий день. Вони всі разом готують Нещодавно Лілія Ребрик на своїй сторінці в інстаграмі розмістила фото гарного торта, який вони всією родиною приготували. Потім, коли на кухні все готове, вся родина там разом прибирає.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила ще в соцмережах одне цікаве захопливе та веселе відео. На ньому вона з донькою роблять неймовірні рухи, які ніхто не може повторити. Подивіться і ви відео і спробуйте зробити руками.
Ну як вийшло?

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?