(Фото) Кого любить Лілія Ребрик, окрім чоловіка та дочок: визнання телеведучої

Лінія Ребрик теж любить свійських тварин. Нещодавно вона на своїй сторінці в інстаграм розмістила фотографію, на якій разом зі своїм улюбленим песиком.

Більшість людей тримають у себе вдома собак чи кішок. Деякі також люблять тримати рибку в акваріумі або папугу.
А кого тримають у себе вдома представники шоу-бізнесу? Так, тих же собак, кішок, рибок та папуг. Вони такі ж звичайні люди, як і ми з вами з тією лише різницею, що зірки завжди на очах.

Лінія Ребрик теж любить свійських тварин. Нещодавно вона на своїй сторінці в інстаграм розмістила фотографію, на якій разом зі своїм улюбленим песиком. Лілія Ребрик так його обожнює, що навіть невідомо хто кого більше любить вона песика чи він її.

А нещодавно Лілія Ребрик підкорила своїх шанувальників фотографіями своєї родини у стилі family-look. Вони всією сім’єю влаштували святкову фотосесію. Це були домашні, “теплі” фотографії, які схвилювали її шанувальників. Вони не забули відразу відписатися.

Лілія Ребрик вибрала для вбрання лілові кольори. Вона з доньками одягла светр та спідниці. В’язка светрів була однакова. Зачіску Лілія Ребрик зробила розкішну, вона їй іде. Телеведуча вклала волосся красивими локонами та зробила легкий макіяж. Як констатувала Лілія Ребрик, вона обожнює сімейні фотографії. Вони ніколи не планують їх і роблять це спонтанно.

Лілія Ребрик із сім’єю

Звичайно в студії знімати краще і там набагато можна зробити це професійно, але знімати найцікавіше та цікавіше.

Вона має традицію: їхня родина двічі на рік роблять фотосесію і ці фотографії потім розвішують у залі, щоб вони їм нагадували про щасливі хвилини.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.