(Відео) Передноворічне вітання Євгена Кошового та Потапа: що за дідусі – їх ніхто не впізнав!

Так недавно в соцмережах на своїй сторінці в інстаграмі Потап розмістив прикольне і веселе відео. У ньому вони з Євгеном Кошовим вітають усіх з Новим роком і бажають: …, а що вони бажають - подивіться самі на доданому нижче відео!

Скоро Новий рік він стрімко наближається і всі його з нетерпінням чекають, одні хочуть, щоб старий рік канув у лету і все погане, що було у 2021 році, залишилося у старому році. А в новому 2022 році на нас чекало лише відмінні новини, здоров’я та гарний настрій. Ну і звичайно фінансовий добробут хотілося, щоби було вище ніж у 2021 році.

Батьки завжди бажають своїм дітям успіхів та удачі, а бабусі та дідусі своїм онукам бажають, щоб вони частіше приїжджали до них у гості. І можна, щоб батьки залишали онуків на тривалий час, краще ціле літо або зимові канікули.

Представники шоу-бізнесу також готуються вітати мешканців нашої країни з Новим роком. Вони це роблять по-різному. Одні випускають нові пісні та вітають із Новим роком, інші готують програми безпосередньо на новорічну передачу. А є зірки, які підіймають нам настрій своїми приколами із вітанням.

Потап та Євген Кошовий

Так недавно в соцмережах на своїй сторінці в інстаграмі Потап розмістив прикольне і веселе відео. У ньому вони з Євгеном Кошовим вітають усіх з Новим роком і бажають: …, а що вони бажають – подивіться самі на доданому нижче відео!

Шанувальники Потапа та Євгена Кошового не одразу впізнали у двох дідусях, що це вони. Та й ви якщо подивіться це відео і вам не скажуть, що на ньому Потап та Євген Кошовий, навряд чи дізнаєтесь когось із них.
Але це весело та прикольно і дуже смішно. Шанувальники написали, що це найкраще відео-вітання!

А як ви вважаєте?

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.