(Фото) Лідія Таран своєю незвичайно красивою та теплою шапкою порадувала та захопила шанувальників

Після того, як телеведуча розмістила цю фотографію у соціальних мережах, вона отримала багато коментарів. Її шанувальники писали, що ця шапка їй личить.

Які шапки зараз модні? Так, будь-які, які вам будуть йти та на скільки у вас є гроші. Для одних найголовніше, щоб шапка була зручна, іншим потрібен стиль та бренд. А третім просто щоб було тепло.

Залежно від температури на вулиці ви одягаєте шапку. Природно чим шапка тепліша, тим більше та іноді завдає незручності. Особливо коли ви в теплій шапці заходите до громадського приміщення. Відразу стає жарко, а якщо ви її знімете, холодно. І тоді ви не знаєте як вчинити, одягаєте шапку та виходьте на вулицю.

Але не для Лідії Таран. Нещодавно телеведуча розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій вона в яскравій червоній і теплій шапці. Виявляється, Лідія Таран поскаржилася на те, що вона мерзне на новорічних ефірах і стилісти подбали, що їй видали обновку. Це гарна шапка, яка дуже підійшла до Лідії Таран.

Після того, як телеведуча розмістила цю фотографію у соціальних мережах, вона отримала багато коментарів. Її шанувальники писали, що ця шапка їй личить. Інші написали, що вона схожа на одну з акторок із радянського кінофільму: “Іронія долі або з легкою парою”.
Здогадалися на кого у шапці походу Лілія Таран? Треті написали, що шапка дуже стильна і, напевно, вони собі таку придбають.

А як вам шапка Лідії Таран, вона їй іде? Ви б таку шапку носили? Хоча як кажуть: на смак та колір – товаришів немає!

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!