Вже тримає голівку: Катя Осадча показала сина, що підріс.

Катерина Осадча рідко показує своїх дітей в Інстаграм, однак вона намагається робити душевні публікації та розповідати про свої емоції.

Наприклад, коли вона народила сина Івана 4 роки тому, аж до чотириліття зірка не показувала обличчя дитини. Проте які саме спонукання були причиною цього рішення — невідомо. Можливо це були релігійні рішення. Можливо, просто не хотіли отримувати від суспільства коментарі щодо зовнішності їхнього сина.

З молодшим сином Данилом приблизно така сама ситуація — щасливі батьки часто показують у мережі його фото, проте обличчя мама та тато вирішили не показувати.

Так, напередодні зірка програми “Світське життя” показала сина Данила, якого тримає на руках. До камери малюка повернуто спиною. Вже можна бачити, що дитина зміцніла, сама тримає спинку і голову, хоча, в порівнянні зі старшим сином Ванею, вона просто крихітна.

“Щодня Данило вивчає світ і демонструє нам нові навички і так швидко росте, що хочеться провести разом якнайбільше часу”, – написала дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча у своєму Інстаграм-профілі.

Нехай росте міцним та здоровим на радість батькам!!!, – пишуть у коментарях до публікації Катерини Осадчої.

У своєму пості зірка розповіла про деякі засоби догляду, які допомагають їй у часі, проведеному з дитиною.

Зазначимо, декретна відпустка для Катерини Осадчої закінчилася так і не розпочавшись. Вона вже давно знімається та їздить у відрядження, доки молодший син залишається з батьком чи іншими родичами.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.