Тата донька Ліза Арзамасова здивувала фігурою після пологів

Влітку 2021 року Галина Сергіївна із серіалу "Батьківщини доньки" вперше стала мамою.

14 серпня цього року 26-річна Єлизавета Арзамасова вперше стала мамою. У її та її майже вдвічі старшого чоловіка Іллі Авербуха народився син.

До слова, раніше вибір Єлизавети публіка засуджувала. Мовляв, де це бачено, щоб така молода акторка виходила заміж за 47-річного чоловіка, який їй годиться практично у тата.

Однак ні наявність у Іллі минулої родини, ні його вік не збентежили Арзамасову.

Публіка ще й почала жартувати, що після того, як вона зіграла у серіалі роль такої правильної дівчинки, то в житті їй захотілося зробити щось незвичайне, та суттєво вийти за рамки.

У грудні 2020 року Арзамасова та Авербух одружилися. Їхні Інстаграм-блоги були схожі на справжню казку — історію кохання. Вони викладали теплі знімки, як обіймаються, цілують один одного. Було видно романтика і любов між ними.

А в 2021 році актриса подарувала первістка своєму чоловікові, 47-річному Іллі Авербуху.

“У нас народився Син! 14 серпня в Медовий Спас. Малюк вагою 3800 і зростом 53 см. Почуваємося чудово!”, – заявила одного разу Арзамасова.

Вже минуло кілька місяців, і акторка поспішає викладати різні сміливі фотографії.

Дивлячись на ці знімки, однозначно можна сказати, що Арзамасова в дуже хорошій фізичній формі. І навіть пологи не зробили її фігуру менш привабливою — як була миловидною худорлявою, так і залишилася.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.