(Відео) Ліза Галкіна показала, як вона малює: Леонардо да Вінчі відпочиває!

Максим Галкін на своїй сторінці в інстаграмі розмістив цікаве веселе відео. На ньому Ліза Галкіна малює і робить це, як вона каже, за закономірністю Леонардо да Вінчі.

Кожні батьки хочуть, щоб їхні діти були гарними, освіченими та щасливими. Ну, і звичайно, щоб удача їм супроводжувала. Для цього батьки віддають своїх нащадків у різні модні школи та наймають дорогих репетиторів.

Однак виникає питання: “Чи виправдовується це?” Напевно так, в залежності від того, як до цього ставляться діти і як батьки беруть участь у вихованні дитини. Знову ж таки все залежить від фінансових можливостей подружжя. Не секрет, що є багато випадків, коли батьки доклали максимум зусиль і витратили багато грошей, але результат виявився не тим, на який вони очікували.

Після відвідування всіх модних шкіл та пансіонів, а також занять у відомих репетиторів, генія з дитини не вийшло. Чому так виходить, батьки мають подумати самі.

Однак це не стосується Лізи Галкіної та Гаррі, які з дитинства не обділені увагою батьків Максима Галкіна та Алли Пугачової. Подружжя всіляко намагається розвинути у своїх дітей різні сторони характеру та таланту, які їм подарував Всесвіт. Подружжя радіє від того, які талановиті та красиві діти у них ростуть. Хоча, напевно, для кожних батьків їхні діти найкращі!

Нещодавно Максим Галкін на своїй сторінці в інстаграм розмістив цікаве веселе відео. На ньому Ліза Галкіна малює і робить це, як вона каже, за закономірністю Леонардо да Вінчі. Але дерево, яке намалювала Ліза Галкіна непогано вийшло. Може й справді зростає новий Леонардо да Вінчі-2?
А як ви вважаєте?

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?