(Фото) Алла Пугачова покрасувалася в димчастій шубі та заячому хутрі та викликала захоплення у шанувальників

Ця зима в підмосковному селі Грязі видалася в міру холодної та снігової, дозволяючи 72-річній Примадонні постійно змінювати вбрання і красуватися, кутаючись у розкішні хутра.

Кожна людина хоче виглядати респектабельно. Одні люблять брендові речі, інші віддають перевагу практичності в нарядах. Це стосується простих людей. А як одягаються та обирають вбрання на концерти та на вихід у повсякденне життя чи вдома представники шоубізнесу?

Так, зіркам про це треба думати наперед, адже вони хочуть мати чудовий вигляд на сцені та радувати своїх шанувальників. Вдома представники шоубізнесу не морочаться і ходять у чому їм зручно та комфортно. Звичайно ще на вибір одягу впливає пора року. Одна справа літо, а зовсім інша – це холодна зима. На вбрання потрібно більше грошей витратити. Хоча є зірки, які можуть собі дозволити практично будь-який одяг. Однак, щоб сподобатися своїм шанувальникам, у людини повинен бути ще й тонкий смак до одягу. Алла Пугачова чудово знається на одязі, чим вона довела цієї зими.

Ця зима в підмосковному селі Грязі видалася в міру холодної та снігової, дозволяючи 72-річній Примадонні постійно змінювати вбрання і красуватися, кутаючись у розкішні хутра.
Макс Галкін, не втомлюється заповнювати фотографіями знаменитої дружини у своїх сторіс в Інстаграм, щоразу милуючись її новими образами та викликаючи захоплення у шанувальників Алли Борисівни: «Імператриця! Повний люкс», «Аллуся! Яка гарна собою», «Царська шубка, димчаста шубка освіжає і молодить», «Ну просто чарівність!», «Макс обдаровує хутром??», «Точно Снігуронька з казки», «Елітні шубки для Аллочки!», «Дорого-багато» ».

Алла Пугачова
Алла Пугачова

На одному з фото Пугачова в димчастій шубці милується хуртовиною на терасі замку, кутаючись у розкішні хутра. Для витончених ручок Аллусі дуже знадобилася б муфточка, тоді не потрібно було б їх ховати в рукава. Накинутий на голову каптур злегка прим’яв біляві локони співачки.
Біла шубка в підлогу із заячою шапкою-вушанкою стала ще одним яскравим чином Примадонни, яка виглядала як Снігуронька. Разом зі своїм Дідусем Морозом – шоуменом Максимом Галкіним вони милувалися новорічним феєрверком та салютом. Ці дві цибулі стали перлиною у зимовій колекції Алли Борисівни.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.