(Відео, Фото) Юрій Горбунов із пристрастю поцілував Катю Осадчу у день Святого Валентина: ви так можете повторити?

Нещодавно на своїй сторінці в інстаграмі Катя Осадча показала як її привітав з днем усіх закоханих Юрій Горбунов.

День усіх закоханих – день Святого Валентина сьогодні не залишає нікого байдужим. Будь-який вік покоряється коханню. І представники шоубізнесу також неодноразово це доводять 14 лютого 2022 року. Нещодавно на своїй сторінці в інстаграмі Катя Осадча показала як її привітав з днем усіх закоханих Юрій Горбунов.

Поцілунок їй сподобався – це видно з фотографії. Хоча, звичайно, можна було пристрасно поцілувати та в губи! Але це подружжя напевно залишило за кадром, а громадськості показали лише цей поцілунок. На відео Катя Осадча відповіла йому тим самим.

Одягнені подружжя дуже стильно. Катя Осадча та Юрій Горбунов уміють вибирати вбрання. Вони чудово у цьому орієнтуються.
Високі підбори, 90-95% чоловіків можуть погодитися, що це робить жінку привабливішою. І Катя Осадча це доводить у відео. Це змушує її виглядати більш витонченою та привабливою. Вони дійсно підкреслюють жіночу фігуру, роблять її вищою і додають родзинку в образ.

Жінки також дуже привабливі у трубчастих топах. Це те, що напевно може зробити жінку привабливішою. Демонструє трохи шкіри настільки, що це схоже на невелике піддражнення, яке безумовно може звести чоловіка з розуму через жінку, яка демонструє трохи шкіри. Крім того, він відрізняється від звичайної футболки або навіть майки, що додає образу унікальності. Будь-яка жінка може носити його, що надає йому максимальної універсальності, незалежно від статури або фігури.

Все це знає Катя Осадча і радує стильними вбраннями не лише Юрія Горбунова, а й її шанувальників та просто глядачів.

А як вам поцілунки Каті Осадчої та Юрія Горбунова на день Святого Валентина?

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.