38-річний Решетник видав таємницю, чому лишився в Україні: батько трьох дітей міг скористатися привілеєм

Багато людей залишили свої будинки та переїхали у безпечне місце. Вони вивозили дітей, людей похилого віку і дружин. Декому довелося навіть їхати за кордон

Після подій, що сталися 24 лютого 2022 року, світ став іншим. Громадяни більшості демократичних країн побачили, що являє собою справжнє керівництво Росії щодо України. Багато країн світу засудили політику російської федерації та запровадили санкції. У зв’язку з подіями, багатьом жителям України довелося залишити свої будинки та квартири та виїхати у безпечні місця на захід України або навіть за кордон. Представники шоубізнесу також вивозили сім’ї з небезпечних місць. Дехто не міг виїхати з території України, бо був призовний вік. Тільки ті чоловіки, які мають троє та більше дітей, можуть покинути країну. Проте навіть ті, які виїжджали за кордон, залишали свої сім’ї там і поверталися на Батьківщину і вступали до лав ЗСУ або тероборони. Деякі зірки їздять країною і дають концерти, таки піднімаючи моральний дух захисникам України. Нещодавно батько трьох дітей Григорій Решетник розповів чому залишився з сім’єю в Україні. Річ у тому, що він має право покинути Україну за законом, оскільки має трьох дітей. Проте Григорій Решетник зі своєю дружиною ухвалили принципове рішення. Григорій Решетник сказав: “Ти можеш допомагати, налагоджувати комунікацію з тими людьми, які можуть допомогти”. Григорій Решетник із дружиною вирішили зайнятися волонтерством, вони також надихають людей, коли бачать, що вони залишилися в Україні. Значить, перемога близько. І це мотивує та дає надію навколишніх.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.