39-річний Євген Кошовий розповів про свою зустріч із президентом України після 24 лютого 2022 року (Відео)

Дружні стосунки, як правило, залишаються між людьми на все життя. Якщо, звичайно, це справжня дружба. Потрібно тільки не забувати спілкуватися, навіть у цей скрутний час

В даний час весь світ побачив, що являє собою керівництво російської федерації. У багатьох людей “спала пелена” з очей, коли вони побачили, що творить росія в Україні.

Після подій, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року, багато людей розкидало по всій країні і не лише. Виїжджаючи у безпечні місця сім’ї намагалися переїхати дуже швидко і брали із собою тільки найнеобхідніше: документи та речі на перший час. Деякі люди виїжджали навіть за кордон. Представники шоу-бізнесу також вивезли свої сім’ї в безпечні місця, а чоловіки повернулися назад і вступили до ЗСУ, тероборону або стали волонтерами. Дружні зв’язки люди намагалися зберегти.

Так актор студії “Квартал 95” Євген Кошовий, також виявляється, спілкується зі своїм другом і сьогодні президентом України – Володимиром Зеленським. Вони не лише розмовляють телефоном, але навіть зустрічалися. Євген Кошовий розповів, що Володимир Зеленський почувається нормально. Особливо Євген Кошовий констатував, що зараз він побачив, що все працює нормально.

І найголовніше всі та всі працюють, щоб перемога України була якнайшвидшою. Євген Кошовий при зустрічі зі своїм другом поставив йому запитання, чи спить він? Оскільки Євген Кошовий пам’ятав, що коли Володимир Зеленський працював у студії “Квартал 95”, то спав по 4-5 годин на добу. Євген Кошовий сказав, що сьогодні він бачить, що президент все робить для перемоги. Проте, як зрозумів Євген Кошовий, для Володимира Зеленського достатньо 20 хвилин поспати та все. Євген Кошовий розуміє, що цього мало, проте найголовніше, щоб президент був у броні та їв.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.