35-річна чарівна Настя Каменських емоційно звернулася до своєї мами: “І ще раз зрозуміла…” (Відео)

Не забувайте про своїх батьків, особливо мам. Вони вас виростили, виховали та направили у життя. Пам'ятайте, що оскільки мама, вас ніхто не любитиме

Настя Каменських звернулася до своєї мами через соціальну мережу у зв’язку зі святом Дня Матері, яке відзначається в Україні 8 травня. У своєму посту популярна співачка опублікувала відео, де вони разом із мамою виконують відому українську пісню.

Настя переглядала старі записи в телефоні, їй потрапило відео з мамою, яке вона записала близько року тому. Артистка зізналася, що вона вкотре усвідомила, якою цінністю для кожної людини є такі моменти у житті.

Вона пам’ятає, як у дитинстві їй подобалося слухати маму з татом, коли співали народні пісні. Завдяки батькам співачка полюбила український фольклор.
Настя поділилася з передплатниками, як вона сильно чекає та вірить, що скоро в Україні настане світ. А мільйони українських людей знову будуть у колі близьких та рідних, і знову разом заспівають свої улюблені пісні. Артистка зізналася, що молиться за всіх мам України. Багато хто з них справжні героїні, які під обстрілами, в укриттях, в окупації, шукають безпечні місця для дітей.

Далі у цій же публікації знаменитість нагадує, що також 8 травня – це день пам’яті та примирення. Це нагадування для всіх цивілізованих людей, що головною цінністю є мирне небо для кожного планети. Людське життя, свобода, світ – це святе, написала Настя Каменських.
Нещодавно, 4 травня, співачці виповнилося 35 років, і вона загадала єдине бажання: щоб якомога швидше настав світ в Україні. Артистка вважає, що це бажання швидше справдиться, якщо про нього говорити, не мовчати.

Схожі статті

Такі пончики самі в рот просяться: “пухнасті” і дуже смачні, а робляться зовсім просто. Мій ходовий смаколик

Пончики на молоці виходять доволі пишними й водночас м'якенькими. Тісто дріжджове, тож вироби добре ростуть під час смаження у фритюрі. Ідеальний рецепт смаколиків.

Про цю начинку всі забули, а раніше так готували на кожній кухні. Пиріжки, як біляші, тільки в 5 разів кращі

Приготувати пиріжки в домашніх умовах смачними – задача, "ключ" до якої шукають сотні тисяч господинь. Ділимось цікавим рецептом, про який усі забули, а дарма.

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!