Як виглядала і чим займалася мама Андрія Данилка, яку він багато років приховував: все життя прожила у злиднях

Публіка звикла бачити Вєрку Сердючку зі своєю сценічною мамою, яку грає Ірина Білоконь. А ось справжню маму Андрія Данилка ніхто не знає.

Андрій Данилко, який у майбутньому став багатим та знаменитим, народився у місті Полтава у малозабезпеченій родині. Коли хлопчику було сім років, від онкологічної хвороби помер його батько. Матері Андрія Світлані довелося багато працювати та практично не бувати вдома, щоб хоч якось утримувати своїх двох дітей.

Як виглядала і чим займалася мати Андрія Данилка

Коли діти повиростали та пішли з батьківського будинку, Світлана переїхала до маленького села Клименки Полтавської області. Там вона завела господарство, мала свій город і маленький, старий будиночок.

Коли Андрій Данилко став популярним та фінансово забезпеченим, він пропонував матері переїхати ближче до Києва. Проте жінка навідріз відмовлялася, адже вона звикла до простого сільського життя і їй там було комфортно жити.

Односельці матері Андрія Данилка розповіли журналістам, що син приїжджав до матері, але дуже рідко. Сусіди з теплотою згадують Світлану, розповідають, що вона була гостинною та доброю.

Мама Андрія Данилка пішла із життя 2 роки тому у віці 83 роки. До речі, про те, що Данилко втратив маму, стало відомо лише через рік після її смерті. Чоловік приховав це від журналістів та своїх шанувальників.

Як виглядала і чим займалася мати Андрія Данилка, яку він багато років приховував
Як виглядала і чим займалася мати Андрія Данилка, яку він багато років приховував

До речі, на відміну від своєї мами, яка все життя прожила у бідності та маленькому будиночку, Андрій Данилко має розкішну квартиру у самому центрі столиці. Апартаменти знаменитості розташовані у будинку на Хрещатику, який є пам’яткою архітектури.

Нагадаємо, останніми роками в Мережі ходить багато чуток про хворобу Андрія Данилка. Продюсер артиста Юрій Нікітін в інтерв’ю розповів, що через постійний стрес та хронічну втому його організм дав збій. Данилко практично перестав спати і почав боротися з моторошною депресією, також у нього виник гормональний збій.

Сам артист не коментує своє самопочуття та ігнорує питання журналістів про здоров’я.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.