Як виглядають двоє дітей Оксани Марченко від різних чоловіків, яких вона так старанно приховує від суспільства

Ведуча Оксана Марченко є матір'ю двох дітей. Незважаючи на те, що жінка дуже відома та популярна, про її спадкоємців публіка майже нічого не знає.

Оксана Марченко відома публіці не лише як телеведуча, а й як дружина скандально відомого політика Віктора Медведчука. У шлюбі вони вже трохи більше ніж 20 років. Не багато хто знає, але Марченко була одружена двічі, а її старший син був народжений не від Медведчука.

Перший чоловік Марченко теж був непростою людиною. Чоловік на ім’я Юрій Корж має великий бізнес, а його батько є народним депутатом України.

Юрій Корж та Оксана Марченко познайомилися на початку 90-х. Їхні стосунки стрімко розвивалися і невдовзі вони вирішили одружитися. 1997 року у них народився син Богдан.

Однак їхній шлюб не був довгим. За кілька років після народження сина Оксана Марченко на одному із заходів познайомилася з політиком Віктором Медведчуком. Варто зазначити, що на момент знайомства не лише Марченко була одружена, Медведчук теж був одружений. Однак це не завадило закоханим почати зустрічатись. Невдовзі Марченко та її новий залицяльник подали на розлучення.

Оксана Марченко і чоловік
Який вигляд має чоловік Оксани Марченко

Оксана та Віктор почали жити разом, коли синові Марченко від першого шлюбу було 4 роки. Чоловік швидко знайшов контакт із дитиною та виховав Богдана, як власного сина.

Син Оксани Марченко святкує День народження
Який вигляд має син Оксани Марченко

У Богдана, якому вже 25 років, та Віктора досі дуже добрі стосунки. Хлопець навіть назвав свого сина на честь вітчима Віктора.

Як виглядає син та невістка Оксани Марченко
Як виглядає син та невістка Оксани Марченко

У шлюбі у Марченко та Медведчука народилася ще дочка, яку назвали Дар’єю. Саме її 18 років тому хрестив президент росії путін.

Як виглядає донька Оксани Марченко
Як виглядає донька Оксани Марченко

Незважаючи на те, що Оксана Марченко та Віктор Медведчук дуже відомі люди, їхні діти уникають публічності.

Про 25-річного сина Богдана відомо те, що він нещодавно одружився і став батьком, а про 18-річну Дар’ю відомо лише те, що середню освіту вона здобувала у найкращій приватній школі Києва — Британській міжнародній школі. Інформація про те, де зараз діти Марченко і чим вони займаються ретельно приховуються їхніми батьками. Ні Богдан, ні Дар’я не ведуть соціальних мереж та не з’являються в інфопросторі.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.